Colau reivindica “sense complexos” un govern de coalició progressista enfront l’amenaça de la dreta

  • Diu que no posarà catifes vermelles als qui no volen perdre privilegis

VilaWeb
ACN
13.05.2023 - 19:38
Actualització: 13.05.2023 - 19:55

La candidata a la batllia de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha reivindicat aquest dissabte “sense complexos” els governs de coalició progressistes, tant a Barcelona com a l’estat espanyol davant l’amenaça “real” de governs de dreta i extrema dreta.

En un acte des de Nou Barris, Colau ha tornat a mostrar preocupació pel fet que Jaume Collboni no li hagi respost encara si descarta pactar amb Trias i ha advertit que quan Barcelona i la gent “des de baix, obre camí, els que no volen perdre privilegis es mobilitzen”. En aquest sentit, ha tret pit d’haver “confrontat privilegis” i “molestat a qui tenia catifes vermelles”.

“Davant d’aquells que pensen que especular és un dret, Barcelona seguirà obrint camí pel dret a l’habitatge”, ha afirmat. I ha afegit: “Lluitarem contra la massificació, per revocar llicències i defensar la vida de barri de la gent comuna”.

Colau s’ha dirigit als assistents després de les intervencions de Janet Sanz, la número tres de la candidatura i la referent veïnal Aurora Álvarez ‘Yoyi’ candidata número nou de la llista. A més, també ha parlat després que ho fes la vice-presidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, que ha demanat el vot pels comuns. Colau ha destacat que Díaz ha estat “la millor ministra de Treball de la història de la democràcia” i li ha donat les gràcies per la feina feta des de l’executiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor