Dolors Borau

Receptes amb fruita durant les quatre estacions
Recull de les receptes que la nutricionista Dolors Borau ha proposat durant un any

Un deliciós pastís de cireres
El pastís que representa la primavera · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau

Gaspatxo amb meló
La sopa freda de l’estiu · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau

Una amanida d'estiu amb diferents textures i moltes possibilitats
Una amanida que admet moltes variacions · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Pasta amb salsa rocafort i daus de nectarina
Un plat ràpid de fer i molt gustós · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Coca mallorquina d'albercoc
Una coca tradicional única · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Amanida de fruites vermelles, un còctel de vitamines i antioxidants
Una saborosa amanida acompanyada d'una vinagreta especial · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Maduixots flamejats amb vodka
Una recepta glamurosa de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Pannacotta amb gerds
Un bon contrast de gustos i textures · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Filet de vedella amb prunes i patates Parmentier
Prunes: un gran acompanyament per a qualsevol carn · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Bunyols de fruita: nespres
No hi ha res com fer un bon bunyol! · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites de primavera"

Pastís de pasta fullada i fruita
La meravellosa i cruixent pasta fullada! · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau

Trifàsic de fruita: bo, bonic i fàcil de fer
Bo, bonic i fàcil · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau amb maduixots, kiwi i mango

Les fruites de primavera
La nutricionista Dolors Borau ens parla de les fruites de primavera i els seus beneficis

La intolerància a la fructosa
Una informació útil de la nutricionista Dolors Borau per a les persones amb intolerància a la fructosa

Pastís de formatge i maduixots
Un pastís de textura flonja amb el contrast de la fruita · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Caprici de tomàquet, kiwi i anxova
Una combinació senzilla per a un apertitiu únic · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Lluç amb pinya: contrast i originalitat
La suavitat del peix, contrastada per l’original salsa de pinya · Una recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Atreviu-vos-hi: gambes amb alvocat i aranja
Atreviu-vos a tastar l’aranja i us sorprendrà! · Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Creps, 'pancake' o coquetes de plàtan
L’esmorzar ideal · Una nova recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Fruites d'hivern
Fruites d’hivern riques en antioxidants i fibra

Flam de mandarina
Una barreja de sensacions · Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Una manera diferent de menjar pollastre
La nutricionista Dolors Borau explica una nova recepta dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Taronja sarda, taronja de Sardenya
La millor manera i la més gustosa de menjar taronja · Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie "Fruites d'hivern"

Macedònia de fruita fresca
Una gran barreja de textures, colors i vitamines
