Xbox ha anunciat l’obertura a tots els desenvolupadors de videojocs en l’àmbit global de Creators Programa, una iniciativa amb la qual des de la companyia cerquen ajudar els creadors a publicar els seus jocs directament a les botigues digitals de Xbox One i Windows 10.

Creators Program permet als desenvolupadors publicar directament els seus jocs en Xbox One i ordinadors amb Windows 10 a través d’un procés de certificació simplificat sense cap tipus d’aprovació prèvia, com explica la companyia en un comunicat. En Windows 10, aquests jocs apareixeran dins de la categoria Jocs a la botiga de Windows, mentre que en Xbox One, estaran dins d’un apartat especial anomenat Creators Collection dins de la secció joc.

La companyia va anunciar el llançament del pilot d’aquest programa per a creadors a l’inici de l’any, i ara donen l’oportunitat a tots els desenvolupadors de compartir els seus títols amb els més de 50 milions d’usuaris que hi ha en Xbox Live.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb