Sant Andreu del Palomar acollirà, diumenge 12 de març, la X Trobada de la Dona Trabucaire. La Colla Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu (GTGGSA) celebrarà el seu 35è aniversari exercint d’amfitriona d’una vetllada que coorganitza juntament amb la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

La Fàbrica de Creació Fabra & Coats serà el centre neuràlgic de la Trobada. Aquestes instal·lacions tan emblemàtiques de Sant Andreu acolliran l’Esmorzar Trabucaire (9:30h), un preludi perfecte per la consegüent recepció que l’Ajuntament de Sant Andreu de Palomar oferirà als assistents (10:30h) i la visita cultural guiada a la mateixa fàbrica. Caldrà esperar fins a volts del migdia (12:40) per començar a sentir els primers trabucs. L’esperada galejada pels carrers andreuencs (podeu consultar el recorregut en la imatge adjunta)  també tindrà el punt d’inici i acabament en la Fabra & Coats. L’organització recomana a totes les persones amb problemes d’oïda o sensibilitat auditiva que prenguin les mesures necessàries. El programa d’actes de la X Trobada es clourà amb un dinar de germanor (14:00h) a l’Espai Bota.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]