Tots els partits de les Corts han votat contra la proposta de Vox d’implementar la censura parental al País Valencià. El PP i Ciutadans, que han donat suport a la mesura a Múrcia i que ja tenien perduda la votació perquè la dreta és minoria a la cambra, s’han afegit al PSPV, Compromís i Unides Podem.

El síndic més contundent ha estat Fran Ferri, de Compromís, que ha titllat la proposta de ‘merda’ i ha exhibit una samarreta amb el lema ‘Queer power’. També ha acusat els deu diputats de l’extrema dreta d’importar-los ‘ben poc’ els suïcidis de nens i nenes del col·lectiu LGTBI. ‘Mentre tiren aquesta merda sobre l’educació no parlen de la seua agenda oculta; una estratègia miserable amb la qual proven de tapar les seues vergonyes’, els ha etzibat.

Els altres portaveus també han criticat la proposta de l’extrema dreta. Cristina Cabezo (UP) ha dit que era ‘vergonyós’, Carlos Gracia (Cs) ha dit que era ‘pseudopolítica’ i Beatriz Gascó (PP) ho ha qualificat de ‘completament inviable’. ‘Quan baixareu del ruc de la censura parental?’, ha demanat la socialista Ana Besalduch.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb