Vinicio Capossela és un músic, poeta, il·lusionista i ‘showman’ italià que aquest vespre fa parada al festival Temporada Alta per actuar a l’Auditori de Girona. El músic, que celebra els 25 anys de carrera, fa una ronda espacial per tot Europa on a cada concert actua amb un convidat local ben especial. Aquest vespre serà el torn d’una formació tan inclassificable com ell: els músics de Cabo San Roque.

Tots plegats donaran forma a l’espectacle ‘Qu’Art de siècle’, un recital a mig camí entre el modernisme de Capossela i la patafísica de Cabo San Roque. Després de començar cantant històries i desventures amoroses, Vinicio Capossela es va centrar en desenvolupar un imaginari inspirat en la literatura: de ‘Eclesiastès’ a Homer, passant per Melville, Jarry i Céline. Actualment, i després de 25 anys de carrera, l’intèrpret beu d’influències tan variades com ara el folk italià, el tango, el ‘side-show’ o el gènere burlesque.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb