Aquest diumenge a la nit arriba als subscriptors de VilaWeb el número de VilaWeb Paper corresponent al 31 de juliol. Tal com es va dir des del primer moment, durant el mes d’agost no hi haurà VilaWeb Paper, de manera que la publicació en pdf tornarà la nit del 31 d’agost, amb el número corresponent al cap de setmana de l’1 de setembre. El número serà en obert per a tots els lectors, com passa cada cap de setmana.

VilaWeb Paper va començar a publicar-se el dijous 29 de juny. L’aparició d’aquest innovador producte ha estat destacada per la premsa especialitzada internacional.

Així, Journalism.co.uk va publicar una llarga entrevista al director de VilaWeb, Vicent Partal, i la notícia va ser recollida per altres publicacions especialitzades, com ara la prestigiosa revista americana Editor & Publisher, les catalanes Núvol i Comunicació21, les espanyoles Dircomfidencial i Mediatics i la neerlandesa SVDJ . Diaris com Berria i La Vanguardia també se’n van fer ressò i l’aparició d’aquesta edició va ser tema recomanat a les pàgines del Nieman Lab, de la Universitat Harvard.

Més informació:
Instruccions d’ús sobre VilaWeb Paper
El CEO atorga el lideratge de la premsa digital a VilaWeb

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]