Els Mossos han desallotjat aquestí matí la casa okupa Ka la Kastanya, al barri de Gràcia de Barcelona. Com a resposta, s’ha convocat una manifestació de protesta al carrer Gran de Gràcia aquesta tarda. Els Mossos han fet algunes càrregues i identificacions d’alguns manifestants, a més d’escorcollar bosses i vianants. També hi ha un helicòpter sobrevolant la zona durant tota la tarda.

Al matí, durant el desallotjament, els Mossos han detingut dues persones, acusades d’un delicte greu de desobediència i de resistència a l’autoritat. La protesta s’havia convocat a les 19.00 a l’estació de metro de Fontana contra les detencions.

Els manifestants criden consignes com ara ‘Ka la Kastanya resisteix’ o ‘No s’entén, gent sense cases i cases sense gent’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.