cambra comerç

L’ANC ha denunciat en un vídeo el joc brut de l’estat espanyol en les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona. Segons l’entitat, el govern espanyol vol limitar el vot telemàtic per a restar participació i impedir que la ‘candidatura d’empresaris compromesos amb el país’ alternativa a l’oficialista, que ha rebut el suport de l’ANC, arribi a presidir la cambra.

Assegura que això limita la participació de la majoria d’electors, que són autònoms, petites empreses i micro-empreses. Sense el vot telemàtic, la participació pot rondar només el 2%. Per a això, l’ANC fa una crida a la participació per a ‘combatre les ingerències de l’estat espanyol’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb