Path to Everest‘ (‘Camí cap a l’Everest’) és el títol del nou film de Kilian Jornet dins del seu projecte ‘Summits of my life’, que va culminar aquest estiu passat, quan pujà dues vegades en una setmana al cim més alt del món. El documentari relata l’aventura de Jornet aquells dies en què, durant unes hores, el món de l’alpinisme del país va aguantar la respiració fins que no es va tenir la confirmació que havia tornat sa i estalvi d’haver aconseguit el desafiament de pujar a l’Everest en un temps rècord, sense assistència i amb el mínim material. L’estrena del film es farà l’1 de març a Bilbao, amb una projecció al Teatre Camps Elisis a les 19.00. A Barcelona, l’estrena serà el 8 de març a les 21.00 als Multicines Aribau. Des d’avui, ja es pot veure el vídeo promocional, amb imatges inèdites de l’ascensió a l’Everest.

El film, d’una durada de vuitanta minuts, és una producció conjunta d’Arcadia Motion Pictures, Mountain Life i Eter Pictures, i compta amb la participació de Televisió de Catalunya.

En aquesta entrevista a VilaWeb, Jornet explicava l’experiència a l’Everest: ‘Allà dalt no tens ningú que et digui que al·lucines‘ (13-6-2017).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]