Featured Video Play Icon

La campanya Free Anna Gabriel ha publicat un vídeo en què fa un resum de les jornades de solidaritat que s’han fet a Sallent (Bages) amb l’ex-diputada de la CUP. La mateixa Gabriel locuta una part del vídeo sobre el seu poble d’origen.

‘Durant dos dies Sallent, la vila de l’Anna, va ser l’epicentre de la solidaritat, amb milers de veus, cors i punys enllaçats en contra de la repressió. Per l’Anna i totes les represaliades, no pararem fins tenir-vos a casa’, afirma la iniciativa.

‘Vaig venir aquí [a Suïssa] per cercar justicia perquè al Tribunal Suprem només hi ha venjança’, diu Gabriel. ‘Necessitem més que mai trobar altaveus allà on sigui, i l’exili malgrat és estrany i dur ens permet denunciar cada dia una realitat que ens convé denunciar cada dia fins el darrer alè. Mil gràcies per ser-hi’, acaba.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb