Crits de ‘Llibertat!’ al Palau de la Música poques hores abans de fer-se pública la sentència del judici contra el procés, que previsiblement serà demà. Ha estat al final del concurs de cors Let the Peoples Sing, en què han participat més de tres-cents cantaires de nou corals internacionals. A les xarxes, alguns usuaris han denunciat que TV3 ha tallat els crits de ‘Llibertat’, cosa que ja va passar durant el concert de Sant Esteve.

Les veus masculines del cor danès BarbAros han guanyat i han alçat la Silver Rose Bowl. Era la primera vegada que el concurs es feia als Països Catalans i s’ha retransmès en directe pels mitjans de la CCMA a tot el món. El Cor de Noies de l’Orfeó Català, que era un dels finalistes, ha quedat a les portes de la glòria.

Let the Peoples Sing va néixer als anys seixanta impulsat per la BBC i anys després es va estendre com a concurs internacional gràcies a la Unió Europea de Ràdio Difusió (UER), l’ens que enguany ha encomanat a Catalunya Música l’organització de la final.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.