Diversos membres de la Curva, afeccionats de l’Espanyol d’extrema dreta, i d’Herri Norte Taldea, afeccionats de l’Athletic d’extrema esquerra, s’han barallat avui al matí a Cornellà (Baix Llobregat) abans del partit, que començava a les 13.00. Hi ha hagut agressions i els ultres s’han llançat cadires i altres objectes, aprofitant la nul·la presència dels Mossos en aquest indret.

La Brimo hi ha intervingut poc després i ha detingut cinc persones com a presumptes autors a lesions. Com a conseqüència, hi ha un ferit hospitalitzat. També han fet identificar 36 ultres.

Als vídeos no es poden apreciar enfrontaments clars, però sí agressions de grups contra individus.

A València també hi ha hagut incidents. Els grups d’extrema dreta Boixos Nois –del Barça– i Yomus –del València– s’han enfrontat en una batalla campal a la rodalia de l’estadi de Mestalla, on a les 16.00 és previst que començarà el partit entre el Barça i el València. Grups d’ultres de les dues bandes s’han llançat objectes i bengales. La policia espanyola ha detingut una persona i n’ha identificat una seixantena.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb