Durant tots aquests mesos que s’han commemorat els vint anys de la mort d’Ovidi Montllor VerdCel ha estat de ronda amb l’espectacle ‘Del cor a les mans’, que homenatja al músic d’Alcoi. Aquest vespre el projecte liderat per Alfons Olmo ofereix un concert a Barcelona on l’espectacle es gravarà en directe. El material resultant servirà per il·lustrar una publicació especial on es reivindicarà l’obra i la figura d’Ovidi.

Alfons Olmo i Ovidi Montllor tenen un bressol i un origen comú: Alcoi i la Cançó. Per això d’ençà de la mort d’Ovidi, Olmo no ha deixat mai de reviure la figura i la música del seu mestre. De fet ‘Del cor a les mans’ no és pas el primer espectacle que VerdCel crea per homenatjar a Ovidi. Fa uns quants anys que ja va fer ‘Des d’hom fins el món’ i al llarg de la seva trajectòria les referències i versions els han acompanyat sempre.

A ‘Del cor a les mans’ Alfons Olmo subratlla la connexió dels versos i les cançons d’Ovidi amb el moment actual i la força i la vitalitat que desprenen fins i tot vint anys després de la seva mort. L’espectacle es va estrenar el mes de març passat en el marc del festival Barnasants de cançó d’autor. El concert d’aquest vespre es farà a les 21.00 a l’espai d’art Tinta Roja del barri del Poble-sec de Barcelona.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb