La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) investirà el 30 d’octubre a la historiadora feminista anglesa i catedràtica d’Estudis Clàssics de la Universitat de Cambridge Mary Beard com a doctora honoris causa en reconeixement a la seva trajectòria professional.

Considerada una de les principals especialistes en la història de l’antiga Roma, serà investida en un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, ​​amb la presència de la batllessa, Ada Colau.

Feminista compromesa, és autora de ‘La veu i el poder de les dones’, una obra que mostra com la història ha tractat a les dones i els personatges femenins poderosos d’ençà de la Grècia clàssica. És autora de més d’una quinzena d’obres sobre temàtica clàssica, entre les quals destaquen ‘Pompeia’, ‘SPQR: una història de l’antiga Roma’ i ‘El triomf romà’, entre d’altres.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.