Quins són els reptes dels col·lectius de cultura popular? Quines mesures es poden prendre perquè les expressions festives segueixin sent atractives per a les noves generacions? Són algunes de les preguntes que plantejarà el cicle de reflexió ‘Cultura popular: Tradició i modernitat’, organitzat conjuntament per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català -entitat editora de Tornaveu – i l’Ateneu Barcelonès, on se celebraran les sis taules rodones previstes durant el transcurs del 2019.

El 17 de gener -festa de Sant Antoni, patró dels animals–era el dia idoni per a celebrar la primera sessió del cicle, titulada Els Tres Tombs: orígen i sentit en la societat d’avui, que va comptar amb les intervencions de l’etnògraf Xavier Orriols, el president de la Federació Catalana dels Tres Tombs Andreu Bernadàs i el Membre del Patronat del Museu del Traginer d’Igualada Jordi Vilalta.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb