El Parlament de les Illes Balears va votar a favor ahir d’instar ‘el consell de ministres del govern de l’Estat a no suspendre unilateralment ni l’autonomia ni cap de les funcions de cap comunitat autònoma’.

La proposta de resolució de Més per Mallorca, que fou votada en la tercera sessió del debat de política general, també diu: ‘El conflicte territorial a l’estat espanyol només trobarà una solució des del diàleg, sense la imposició de l’article 155.’

La sorpresa fou que la diputada del PP María José Ribas hi votés a favor, mentre la resta de diputats del seu partit i els de Ciutadans s’hi oposaven. També hi votà a favor Podem, a diferència del PSIB i el PI, que es van abstenir. D’aquesta manera va ser aprovada per vint vots a favor i dinou en contra, i el vot de Ribas va ser clau.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb