Un policia ha mort i dos més es troben en estat molt greu arran d’un tiroteig aquest vespre als Camps Elisis de París.  L’atacant ha obert foc contra els agents des d’un cotxe amb una arma automàtica. El president François Hollande ha confirmat que es tracta d’un atemptat i ho ha relacionat amb les eleccions de diumenge.

En el tiroteig hi ha participat un home que ha estat abatut per les forces de seguretat. La policia ha desallotjat la zona, una de les més turístiques de la capital francesa, i les autoritats aconsellen de no acostar-s’hi. Per seguretat s’han tancat les estacions de metro Franklin D. Roosevelt i George V de la línia 1, que circula per sota de l’avinguda dels Camps Elisis.

Diumenge es farà la primera volta de les eleccions presidencials. La policia i les autoritats franceses, de fet, temien que hi pogués haver un atac durant la campanya.

Podeu seguir la notícia ací:

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]