Els manifestants que durant tota la tarda han ocupat les vies del TGV de l’estació de Sants han marxat després de blocar la sortida de l’últim tren en direcció Madrid. Abans, els Mossos d’Esquadra havien tancat els accessos a l’estació, arran de la crida dels manifestants a concentrar més gent per a blocar les vies del TGV. A més, s’ha suspès la circulació dels trens de Rodalia.

Aquesta tarda, un grup d’uns tres-cents manifestants ha tallat vies de tren a l’estació de Sants quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda. De primer, han tallat les vies del TGV i després algunes línies de Rodalia. Concretament, segons fonts de Renfe, els trens no poden circular de les vies 1 a la 8. Els manifestants, convocats per Universitats per la República, han començat la marxa a quarts de cinc de la tarda a la plaça de Sants. S’han adreçat cap a l’estació i han entrat a les vies, alguns pagant i alguns no. Els concentrats cridaven consignes com ara ‘Llibertat presos polítics’ i ‘vaga general’ i duien estelades, banderes anarquistes i republicanes.

Vegeu-ne un recull d’imatges:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]