Prince Harvey és un jove cantant de rap novaiorquès que, d’una desgràcia, n’ha extret una gran oportunitat. Ha relatat a The Daily Beast que mentre enregistrava l’últim disc, primer se li va fer malbé l’ordinador i després el disc dur extern. Com que no es podia comprar un altre portàtil, va decidir d’acabar-lo als ordinadors exposats a la botiga d’Apple al SoHo. Després de quatre mesos de feina, n’ha sortit el disc ‘PHATASS‘, acrònim de ‘Prince Harvey At The Apple Store SoHo’.

Harvey explica a ‘The Daily Beast’, amb força detall, com s’ho va fer: dos treballadors de la botiga, per exemple, li van prestar ajuda discretament, i per a esquivar la política d’Apple de netejar cada mitjanit la memòria dels ordinadors en exposició, desava els seus fitxers a la paperera dels portàtils.

Podeu escoltar un parell de temes del disc ací:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb