La banda irlandesa U2 arriba avui a l’Estadi Estadi Olímpic de Barcelona amb la seva gira ‘The Joshua Tree Tour’, l’únic concert del grup a Espanya que va esgotar les entrades en vuit hores.

Després de la seva primera parada a Londres com a primer punt de la gira europea i també a Berlín i Roma, el tour passarà per Barcelona per Dublín, París, Ámsterdam i Brussel·les.

Després d’una pausa a l’agost, al setembre els irlandesos tornen a la carretera a diverses ciutats dels Estats Units, per culminar la seva gira a Sud-amèrica; en total, fins a 2,4 milions d’espectadors veuran a la banda irlandesa en directe.

La inauguració de la gira va tenir lloc a Vancouver el passat 12 de maig i, entre els temes interpretats en els concerts del grup, hi ha ‘Sunday Bloody Sunday’, ‘Where The Streets Have No Name’, ‘The Little Things That Give You Away’ i ‘Bullet the Blue Sky’.

Mentre que Noel Gallagher’s High Flying Birds són els teloners d’U2 en els concerts d’Europa i Sud-amèrica, Beck és el convidat especial dels irlandesos als Estats Units.

El 2017 es compleixen 30 anys des del llançament de ‘The Joshua Tree’, disc amb el qual U2 va aconseguir ser número 1 en les llistes dels Estats Units i més països, entre els quals s’inclouen el Regne Unit i Irlanda.

S’ACONSELLA ANAR AMB TEMPS

La productora de la gira, Live Nation, ha aconsellat per accedir al concert acudir amb prou antelació, aportar a més de l’entrada un document d’identificació –DNI o passaport– juntament amb el de l’assistent titular.

La venda d’entrades per a aquest concert va ser nominativa amb la finalitat de frenar la compra especulativa, per la qual cosa l’organització establirà un primer control en el qual comprovarà la identitat dels assistents.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]