Twitter

Twitter ha recomanat als més de 330 milions d’usuaris que canviïn les claus d’accés en haver detectat un error de seguretat.

‘Recentment hem trobat un error que emmagatzemava contrasenyes des-encriptades en un registre intern. Hem arreglat l’error i no tenim cap indici que ningú no n’hagi fet un ús indegut. Com a precaució, considereu de canviar la contrasenya de tots els serveis on l’hagis emprada’, ha escrit la companyia.

Malgrat que l’error ja s’ha resolt i que Twitter insisteix que no té constància que ningú no hagi accedit a les dades, la xarxa social recomana de canviar la clau per una d’altra que no s’utilitzi a altres llocs web.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb