Les autoritats del Quirguisistan han informat que trenta-set persones havien mort en l’accident d’un avió de càrrega turc a l’aeroport internacional de Rages, al nord de la capital del país, Bixkek.

El ministre de Sanitat, Talantbek Batiraliev, ha dit que entre els morts hi havia quatre tripulants de l’avió. A més, cinc persones més han resultat ferides, entre les quals tres menors d’edat. Tots han estat hospitalitzats, si bé no se sap si tenen ferides greus.

L’avió, un Boeing 747, ha caigut en una zona residencial i hi ha destruït una quinzena d’habitatges, segons que ha indicat el Ministeri d’Emergències. La major part de les víctimes mortals, doncs, sembla que són residents de la zona on s’ha estavellat l’avió, que s’ha incendiat després de l’impacte.

L’avió, propietat de l’aerolínia Turkish Airlines, anava a aterrar a Manes i feia la ruta entre Hong Kong i Istambul. Ara com ara, no se saben les causes de l’accident.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]