Dissabte els carrers de València s’ompliran per a reclamar un finançament just. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’antropòleg Manuel Delgado, que ha parlat amb Josep Rexach.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Pau Vidal i un reportatge de Núria Cadenes sobre la crisi de govern de l’Ajuntament de València. També la informació de les noves imatges de Júpiter i de l’estrena de la nova temporada de Joc de Trons.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]