balear

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat Mallorca per assistir al funeral de la lingüística i escriptora menorquina, Aina Moll, acompanyat de la consellera de Cultura, Laura Borràs.  Abansel president ha tengut l’oportunitat de visitar la seu de l’Obra Cultural Balear, Can Alcover, on l’esperaven desenes de persones. El president de l’entitat, Josep de Luis i diferents membres de la junta directiva, han rebut el president sota el crit de: ‘Visca Catalunya!’ i ‘Llibertat!. Torra ha explicat que té previst tornar a Palma per dur a terme una conferència amb la intenció d’explicar el moment polític que s’està vivint a Catalunya, en el marc del judici i del referèndum del primer d’octubre.

El president de la Generalitat s’ha dirigit a les persones presents i ha assegurat que Catalunya i les Illes són ‘pobles germans que lluitem pel mateix: decidir el nostre futur en llibertat’. També ha assegurat que tota la solidaritat que puguin rebre en aquests moments és ‘essencial’.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb