El festival Clownia de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) ha donat a conèixer la programació de la cinquena edició que es farà del 28 de juny fins a l’1 de juliol. Els seus impulsors, Txarango, han assegurat que serà l’edició ‘més internacional’ del certamen.

Entre la trentena d’artistes convidats enguany, destaquen els australians The Cat Empire, Els Catarres, Valtònyc, Roba Estesa i l’Orquestra Di-Versiones, entre d’altres. Aquests noms se sumen al dels artistes ja anunciats fa unes setmanes, com són els colombians Doctor Krápula, els alemanys Bukahara o els lleidatans Koers, així com dues grans veus femenines de la música mestissa, com són Amparo Sánchez (Amparanoia) i Marinah (Marina Abad, que canta en solitari després de deixar Ojos de Brujo). El 19 de desembre passat es van posar les entrades a la venda. Els abonaments gratuïts per a menors de 12 anys s’han exhaurit.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]