Tennis.- Nadal sotmet Khatxànov i es mesurarà amb Isner als quarts de Pequín

• El tennista Rafa Nadal ja ha arribat als quarts de final del torneig de Pequín, de categoria ATP 500, després d'imposar-se aquest dijous amb claredat al rus Karén Khatxànov(6-3, 6-3) i mirarà d'arribar a les semifinals davant el nord-americà John Isner.

VilaWeb
Redacció
05.10.2017 - 12:40

MADRID, 5 (EUROPA PRESS)

El tennista Rafa Nadal ja ha arribat als quarts de final del torneig de Pequín, de categoria ATP 500, després d’imposar-se aquest dijous amb claredat al rus Karén Khatxànov(6-3, 6-3) i mirarà d’arribar a les semifinals davant el nord-americà John Isner.

Després d’un debut d’infart contra el francès Lucas Pouille, que va arribar a tenir dues boles de partit, Nadal ha viscut una jornada molt més tranquil·la i s’ha endut el triomf després d’una hora i 29 minuts de partit a l’Estadi Nacional de Pequín.

D’aquesta manera, el número u mundial segueix aspirant al seu primer títol a la capital xinesa des del 2008, quan va guanyar l’or olímpic, després d’un duel en el qual ha batut amb comoditat a Khatxànov de la mateixa manera que va passar en l’última edició de Wimbledon (6-1, 6-4, 7-6).

Ara, Nadal mirarà d’obtenir el passi a les semifinals contra Isner, que ha guanyat els seus dos primers partits en el torneig sense cedir ni un set i que mai no ha aconseguit guanyar el tennista espanyol en el circuit ATP (6-0), on no s’enfronten des de Montecarlo 2015. Per aquesta mateixa part del quadre transita Roberto Bautista, qui es mesurarà precisament contra Dimitrov, botxí de Juan Martín del Poltro.