El programa ‘Polònia’ de TV3 ha revolucionat les xarxes socials amb un gag sobre la notícia de la setmana del cas Pujol. És una cançó que parodia el musical ‘Sister Act’ en què Marta Ferrusola, Jordi Pujol i els seus fills expliquen com portaven diners a Andorra. El podeu veure ací:

Aquesta setmana s’ha fet públic que, suposadament, Marta Ferrusola, dona de l’ex-president de la Generalitat Jordi Pujol, ordenava el moviment de diners a Andorra amb el sobrenom de ‘mare superiora’. En concret, segons el sumari del cas Pujol, ordenava a la banca Reig –ara Andbank– traspassos dels seus comptes a Andorra. Segons el document, aportat per la banca Reig, Ferrusola utilitzava llenguatge en clau per a gestionar diners.

A la nota hi deia: ‘Reverend Mossèn. Sóc la mare superiora de la congregació. Desitjaria que traspassés dos missals de la meva biblioteca a la biblioteca del capellà de la parròquia. Ell ja li dirà on s’han de col·locar. Molt agraïda.’ I era signada per Ferrusola amb data del 14 de desembre del 1995. És un dels documents que ha aportat el ministeri públic a l’Audiència espanyola, que s’encarrega d’investigar el patrimoni de la família Pujol.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]