Consell Puig Oltra

El ple del consell ha aprovat avui el nomenament de Sonia Díaz Español com a directora general de l’Agència Tributària Valenciana (ATV), en substitució d’Eduardo Roca, segons ha explicat en roda de premsa la vice-presidenta del govern valencià, Mónica Oltra.

La nova directora general de l’ATV és llicenciada en economia per la Universitat de València, on va obtenir el Premi Extraordinari de Llicenciatura i va ocupar el primer lloc de la seua promoció, i pertany a la Unitat Investigadora d’Hisenda Pública de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials .

Pertany des de 2002 al cos d’inspectors tributaris de la Generalitat, després d’aprovar l’oposició com la primera de la seua promoció, i des de febrer de 2016 era subdirectora general de Tributs de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Sonia Díaz ha ocupat diversos llocs en l’administració tributària valenciana en els departaments d’Estudis i Planificació, Gestió, Recaptació i Inspecció Tributària, tant en els serveis centrals com a la delegació de València.

El Consell aprova l’estatut de la nova Agència Tributària Valenciana

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb