La boxadora Angélique Duchemin, guanyadora del campionat del món, el d’Europa i el de França, s’ha mort avui a l’edat de vint-i-sis anys. Duchmin, nascuda a Tuïr (Rosselló) fou ingressada ahir a la tarda en estat crític a l’Hospital de Perpinyà a causa d’un atac de cor que va tenir durant un entrenament.

El 12 de maig passat, la boxadora va guanyar el títol de campiona del món batent la francesa Ericka Rousseau en categoria ploma. Mantenia d’aquesta manera una estatística impressionant des del seu debut com a professional a final del 2012: 14 victòries i 0 derrotes. Duchemin es preparava per a defensar aquest mes d’octubre vinent el títol de campiona del món a Montpeller.

El seu pare, Joël Duchemin, també es va morir d’un atac de cor el 2013.

Més informació: VilaWeb Catalunya Nord.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb