BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El consorci Turisme de Barcelona proposarà en el marc de la Diada de Sant Jordi set rutes literàries, dues d’elles guiades, per Barcelona, amb l’objectiu d’orientar l’atenció i el focus d’interès cap al sector de la cultura, que constitueix el segon aspecte millor valorat pels visitants.

Segons ha informat aquest dijous en un comunicat, s’ofereixen rutes sobre ‘L’Ombra del Vent’, de Carlos Ruiz Zafón; L’Esglèsia del Mar’, d’Ildefonso Falcones; una sobre els passos de George Orwell; i una altra sobre Quim Monzó, Juli Vallmitjana, Eduardo Mendoza i Onofre Bouvila.

També sobre Joan Maragall i Mercè Rodoreda; J.V. Foix, Gabriel García Márquez i Mario Vargas Llosa, i “El Quixot”, i els tiquets per a les dues primeres rutes es poden comprar en qualsevol de les oficines de Turisme de Barcelona o a la pàgina web de Barcelona Turisme.

A més, el consorci convidarà totes les persones amb onomàstica el 23 d’abril –Jordi, Jordina, George, Georgina, Jorge i Gina, entre altres– a pujar de forma gratuïta amb un acompanyant al mirador de Colom.

La Casa Batlló lluirà 1.300 roses a la façana i centenars de pètals a l’interior, mentre que la Casa de les Punxes permetrà que es pugui pujar a la seva terrassa per gaudir de les vistes de la ciutat, i a l’Oficina d’Informació de plaça Catalunya s’obsequiarà amb un llibre als visitants de la botiga Barcelona Original Shop.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]