El conseller de Salut, Antoni Comín, ha anunciat la creació d’empreses de titularitat 100% pública a cadascun dels territoris de Catalunya que s’encarregaran de la gestió sanitària dels centres assistencials que ho demanin. Aquestes noves empreses hauran de coordinar-se amb la xarxa assistencial de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Comín ha apuntat que aquesta iniciativa representa un canvi important en el funcionament del CatSalut, ja que aquest servei disposarà d’un instrument propi de gestió a cada territori. El conseller ha fet l’anunci des de Móra d’Ebre, on ha avançat que la primera d’aquestes empreses públiques de gestió sanitària serà ‘Salut Terres de l’Ebre’. Es posarà en funcionament abans de l’abril de 2018 per assumir la gestió de l’Hospital Comarcal de la capital de la Ribera d’Ebre, un cop acabi l’actual concessió a Gecohsa al març de l’any que ve.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]