El Festival Embassa’t de Sabadell se celebrarà aquest divendres i dissabte al recinte de les piscines municipals de Can Marcet. El cartell d’enguany compta amb Albert Pla, el plat fort. Fa anys que el festival perseguia l’estela de Pla i en aquesta edició pot comptar amb el seu to infantil, controvertit i provocador. Així, el cantautor podrà repassar els seus èxits com El lado más bestia de la vida o Papà jo vull ser torero, a la ciutat que el va veure néixer.

Pel que fa a la resta d’artistes que passaran per l’Embassa’t, destaquen noms com el del cantant d’indierock Joan Colomo, The New Raemon and McEnroe que estan de promoció del seu nou disc Lluvia y truenos o Viktor Ollé, dejay habitual de la Sala Apolo. En resum, la música independent i electrònica seran els pilars d’enguany, que comptarà amb el seu particular viatge al passat a través d’una sessió batejada amb el nom de Blas Session. A la darrera, actuaran dos dels DJ del mític local de la Zona Hermètica de Sabadell.

L’Embassa’t celebrarà la seva novena edició, l’última que es durà a terme a l’equipament esportiu. La intenció és celebrar el desè aniversari del certamen en unes noves instal·lacions que simbolitzin el creixement del festival. En aquesta mateixa línia, s’ha anunciat que s’instal·laran urnes durant els dos dies de concerts perquè els assistents votin quins grups que han passat en aquestes nou edicions voldrien que actuessin l’any que ve. La intenció, segons els organitzadors és que el públic sigui el protagonista del festival i deixar que la gent pugui votar ‘cosa que no és tan difícil’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.