El futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha comparegut avui al Jutjat d’Instrucció de Pozuelo d’Alarcón com a investigat per un presumpte delicte fiscal de 14,7. Segons que expliquen el diari El Español i La Sexta, durant la seva declaració d’una hora i mitja, li ha etzibat a la jutgessa Mónica Gómez: ‘Si no em digués Cristiano Ronaldo, no seria aquí assegut’.

La jutgessa, però, li ha respost: ‘No s’equivoqui, com vostè s’han assegut aquí altres persones anònimes. Vostè està sent encausat i investigat per un presumpte delicte fiscal segons les proves que aporta la fiscalia i sobre les quals la justícia haurà de decidir’. El futbolista ha insistit: ‘No, no, tot això passa perquè jo sóc Cristiano Ronaldo’.

Ronaldo també ha assegurat que mai ha tingut la intenció d’evadir impostos i que mai ha ocultat res a la hisenda espanyola. A més, ha desvinculat el seu representant, Jorge Mendes, de l’assumpte. S’ha negat a parlar amb els periodistes i el seu portaveu ha rebut una sorollosa xiulada de la gent que s’ha concentrat davant de jutjat.

La fiscalia l’acusa de crear una estructura societària per a defraudar 14,7 milions d’euros de forma conscient i voluntària entre els anys 2011 i 2014.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]