Featured Video Play Icon

La candidatura independentista Junts pel Sí es presentarà en públic aquest vespre (19.30) al parc de la Ciutadella de Barcelona. Serà el primer acte públic de la coalició de partits i entitats per a les eleccions del 27 de setembre, dos dies després de la signatura del president Artur Mas del decret de convocatòria electoral. Raül Romeva, Lluís Llach, Germà Bel, Josep Maria Forné, Muriel Casals, Eduardo Reyes i Oriol Amat participaran a l’acte que es farà davant del Museu Martorell. VilaWeb us l’oferirà en un vídeo en directe.

La candidatura pactada per CDC i ERC va començar fer-se present a les xarxes socials dilluns al vespre, coincidint amb la convocatòria oficial de les eleccions. Al cap de tan sols vint-i-quatre hores, el compte de Twitter ja tenia uns quinze mil seguidors. La pàgina de Facebook va superar ahir els dotze mil seguidors. Junts pel Sí dedicarà el mes d’agost a cercar voluntaris per a fer campanya i ajudar a convèncer el màxim nombre de ciutadans amb dret de vot el 27-S. La voluntat dels integrants de la candidatura independentista és de donar cabuda a ciutadans sense afiliació per donar la màxima potència a la campanya i superar les limitacions dels partits.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb