reguant baños suprem

Els ex-diputats de la CUP Antonio BañosEulàlia Reguant han explicat la seva decisió de no contestar a les preguntes de Vox en el judici contra el procés al Tribunal Suprem espanyol. Ho han fet al programa ‘FAQS’ de TV3, on han dit que n’havien parlat entre ells i amb els advocats. ‘A Marchena vam posar-li un mirall al davant amb tot això que passa en aquest judici, i l’anomalia que un partit com Vox estigui entre l’acusació popular fent electoralisme i campanya de manera descarada’, ha dit Reguant. També han explicat que, ara per ara, no havien rebut cap notificació del Suprem sobre l’incident i han recordat que la notificació havia de fer-se in situ.

Reguant ha explicat que l’havien citada pels fets del 20-S i que qualsevol cosa que ella pogués aportar a la defensa del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, les poden aportar també altres persones. ‘Estava citada per uns fets molt concrets’, ha dit, en referència a la reunió que va tenir amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Mireia Boya i Roger Torrent. ‘Els Jordis consideraven si desconvocar i vam tenir un debat al voltant d’això. Jo també preveia explicar una cosa que ja ha sortit en alguns documentaris, que és que a les vuit del vespre vaig pujar al cotxe de la Guàrdia Civil.’

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb