Recepta: Rap amb patates

Un plat senzill, que no embafa ni cansa

VilaWeb
Neus Cuscó
28.09.2019 - 19:57
Actualització: 28.09.2019 - 21:57

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
(per a quatre persones)
8 talls de rap
4 patates grosses
1/4 de quilo de pèsols (quan és el temps)
4 cebes mitjanes
4 tomàquets
4 alls
una mica de julivert
sal, pebre negre i vermell
aigua i oli d’oliva

Elaboració:
En una cassola posem dos dits d’aigua amb els alls a trossets, les patates a trossos i les cebes també tallades. Ho fem bullir uns deu minuts a foc baix.

Hi afegim els pèsols, els talls de rap a rodanxes i els tomàquets sencers. Ho salpebrem i hi afegim un bon raig d’oli.

Ho fem bullir a foc lent uns deu minuts més, fins que el rap sigui cuit.

Aquesta recepta també es pot fer amb lluç o un altre tipus de peix blanc.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb els diari nou que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €