Ingredients:
(per a quatre persones)
8 talls de rap
4 patates grosses
1/4 de quilo de pèsols (quan és el temps)
4 cebes mitjanes
4 tomàquets
4 alls
una mica de julivert
sal, pebre negre i vermell
aigua i oli d’oliva

Elaboració:
En una cassola posem dos dits d’aigua amb els alls a trossets, les patates a trossos i les cebes també tallades. Ho fem bullir uns deu minuts a foc baix.

Hi afegim els pèsols, els talls de rap a rodanxes i els tomàquets sencers. Ho salpebrem i hi afegim un bon raig d’oli.

Ho fem bullir a foc lent uns deu minuts més, fins que el rap sigui cuit.

Aquesta recepta també es pot fer amb lluç o un altre tipus de peix blanc.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.