El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha anunciat avui els Premis Nacionals de Cultura 2017, que enguany distingeixen l’impulsor d’Edicions de 1984 Josep Cots, la fotògrafa d’origen suec instal·lada a Barcelon Maria Espeus, la Fundació Apel·les Fenosa, l’escriptor Joan Francesc Mira, el compositor Hèctor Parra, el cantant Raimon, el director de FICOMIC Carles Santamaria, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, el cineasta Albert Serra i l’actriu Emma Vilarasau. El guardons, els més rellevants en l’àmbit cultural que atorga la Generalitat, reconeix figures i entitats que han contribuït i contribueixen a donar més rellevància a la cultura catalana, ja sigui per la labor intel·lectual, artística o d’identitat compar¬tida que desenvolupen. Els premis es lliuraran a Rubí el 14 de juny.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb