La periodista Laura Bertran a l'estudi d'enregistrament de Ràdio Arrels.

Ràdio Arrels, emissora en català de Catalunya Nord, ha obtingut una nova autorització d’emissions, durant cinc anys, segons una decisió publicada dissabte al Diari Oficial de la República Francesa.

La difusió de Ràdio Arrels en FM és objecte d’una reconducció d’autorització per part del Comitè Territorial de l’Audiovisual de Tolosa de Llenguadoc, integrant del Consell Superior de l’Audiovisual (CSA). L’autorització, decidida el 20 de setembre passat, va ser publicada dissabte al diari oficial. L’estat francès, doncs, autoritza l’associació Arrels a desenvolupar ‘l’explotació d’un servei de ràdio de categoria A per via hertziana terrestre en modulació de freqüència denominat Ràdio Arrels […] per una durada de cinc anys, a partir de l’11 de març de 2017’.

Ràdio Arrels continuarà emetent al Rosselló des de l’emissor principal instal·lat a Calce, en la freqüència 95.0. La presència de la ràdio en català es perllongarà al Vallespir, al 88.2, des del pic de Fontfreda, situat al terme municipal de Ceret. A l’Alta Cerdanya i al Capcir, Ràdio Arrels continuarà al 93.1, des del Cambra d’Ase, a Sant Pere dels Forcats. El repetidor de Bell-lloc, a Vilafranca de Conflent, garantirà la coberta del Conflent al 95.5.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]