Consumir sucre és fonamental per al correcte funcionament i desenvolupament de l’organisme, per la qual cosa ha d’estar present en la dieta infantil. Tanmateix, hem de conèixer quins sucres poden menjar els nens i en quina quantitat, ja que una ingesta inadequada incrementa el risc de desenvolupar diverses malalties cròniques com obesitat, càries i diabetis. Per això, us oferim algunes indicacions per mantenir un equilibri entre la qualitat i la quantitat del sucre de la dieta infantil:

Evita aliments que continguin sucres afegits, especialment els que tinguin poc valor nutricional, com el sucre de taula, refrescos, llaminadures, pastissos, galetes, sucs, postres dolços, brioixos, o derivats làctics, com gelats o iogurt.

Per seguir llegint l’entrevista, feu clic aquí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.