El president Quim Torra ha invitat formalment el president Ximo Puig al Palau de la Generalitat de Catalunya. Ho ha fet després que Puig hagués dit en una entrevista a Els Matins de TV3 que li agradaria reunir-se amb ell. A la carta que li ha enviat, Torra diu que tots dos coincideixen en la ‘necessitat d’abordar les qüestions que afecten mútuament als nostres governs i ciutadans’.

Vegeu ací la carta de Torra a Puig:

Abans d’enviar-la, Torra ja havia avançat en un piulet la invitació:

A l’entrevista a TV3, Puig ha dit que no té ‘cap mena de relació’ amb el seu homòleg del Principat d’ençà que es va negar a assistir en un acte a Barcelona sobre el Corredor Mediterrani. ‘Espero que en els pròxims quatre anys canviïn les coses i hi hagi una situació de major pragmatisme en les relacions i de superació de fronts que no comparteixo’, ha afegit.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb