Carles Puigdemont tornarà a viatjar fora de Bèlgica per a continuar amb la tasca de denúncia que està exercint d’ençà que es va exiliar de l’estat espanyol l’octubre del 2017. En aquesta ocasió es desplaçarà a Londres per oferir una conferència dimecres vinent. Serà a la seu de Frontline Club, una entitat enfocada al periodisme de guerra i el periodisme independent.

L’última vegada que Puigdemont va sortir de Bèlgica va ser el passat octubre, quan va oferir una conferència a Amsterdam, a l’Internationaal TheaterVa ser dins el cicle de debats ‘Sign of the Times’, que organitzava el centre cultural De Balie, en què s’examinaven els grans temes de l’actualitat social del moment, amb convidats de tot el món.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb