Jaume Collboni

El secretari de Política Municipal del PSC i president del partit a Barcelona, Jaume Collboni, ha descartat avui que els socialistes facin amb els seus vots batllessa a Ada Colau si no aconsegueixen tancar abans un acord amb Barcelona en Comú que, afirma, buscaran ‘fins a l’últim moment’.

Així ho ha indicat en una intervenció oberta als mitjans realitzada abans de reunir-se en consell extraordinari la federació barcelonina del PSC. D’aquesta forma, Collboni ha volgut deixar clar que Colau no serà batllessa si abans no assoleix un acord programàtic amb el PSC que resulti en ‘un govern d’esquerres’ en el que no tingui cabuda ERC.

El candidat d’ERC a la batllia de Barcelona, Ernest Maragall, per la seva part, va paralitzar ahir les negociacions amb els comuns fins que no ‘es defineixin’ entre ells i els socialistes.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb