Bombers

Protecció Civil ha informat que ha extingit l’incendi d’un camió que transportava mercaderies perilloses per l’AP-7 i que ha tingut un accident a l’alçada de Banyeres del Penedès (Baix Penedès). Un cop extingit l’incendi, seguint el procediment del pla TRANSCAT, s’ha aixecat el confinament dels veïns de Banyeres, que s’havia recomanat només si arribava el fum a la zona on eren. Tanmateix, Protecció Civil manté l’alerta.

El vehicle pesant transportava deu dipòsits de formaldehid i no hi ha danys personals. Fins a sis dotacions de bombers han estat treballant per apagar el foc, que ha fet malbé la tractora i, parcialment, la caixa del camió. Els serveis d’emergència n’han rebut avís a dos quarts de nou del matí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.