El Port de Barcelona preveu enderrocar l’Imax, que fa anys que està abandonat i sense activitat. Així ho ha decidit avui en el consell d’administració de l’entitat portuària, que ha delegat en la presidència la declaració de caducitat de la concessió, que s’havia d’acabar el 24 de març de 2024.

La falta d’activitat i l’abandonament de les instal·lacions han fet que el Port de Barcelona consideri necessari recuperar la possessió de les superfícies atorgades en concessió a Teatre Imax Barcelona SA, per garantir ‘la seguretat del domini públic portuari’ i estudiar-ne nous usos per al futur.

El cinema Imax Port Vell va ser inaugurat el 1995 i és ubicada en el recinte d’oci Maremagnum. Va ser una de les deu sales més taquilleres del món en quant al cinema de gran format es refereix i l’edifici, aleshores de nova construcció, va ser obra dels arquitectes Enric Sòria i Jordi Garcés.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb