Fes-te subscriptor de VilaWeb

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

Ingredients:
(per a quatre persones)
Un pop d’uns dos quilos
1 ceba grossa
8 patates mitjanes
oli d’oliva
sal Maldon
all i julivert
pebre negre
pebre vermell picant
una culleradeta de vinagre de Mòdena

Elaboració:
Bullim el pop amb aigua abundant i una ceba. No hi posem sal. En una olla a pressió, el coem vint minuts. Si no, la cocció s’allarga uns tres quarts d’hora, fins que punxem el pop i veiem que ja és tendre.

Traiem el pop de l’aigua i l’escorrem.

En una barbacoa, que pot ser de llenya o elèctrica, posem les potes senceres, una per persona. Hi posem una mica d’oli d’oliva per sobre.

Mentrestant, bullim unes patates senceres amb pell, de vint-i-cinc a trenta minuts. Les escorrem, les tallem per la meitat i les posem a la brasa uns minuts, per marcar-les.

Muntem el plat: posem una pota de pop sencera per persona i dues patates obertes. Ho amanim amb oli d’oliva, sal Maldon, pebre negre i pebre vermell. A sobre de les patates, hi posem all i julivert. I per sobre de tot, si agrada, hi tirem unes gotes de vinagre de Mòdena.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.