16.11.2019 - 20:50
|
Actualització: 16.11.2019 - 21:09
Ingredients:
(per a quatre persones)
Un pop d’uns dos quilos
1 ceba grossa
8 patates mitjanes
oli d’oliva
sal Maldon
all i julivert
pebre negre
pebre vermell picant
una culleradeta de vinagre de Mòdena
Elaboració:
Bullim el pop amb aigua abundant i una ceba. No hi posem sal. En una olla a pressió, el coem vint minuts. Si no, la cocció s’allarga uns tres quarts d’hora, fins que punxem el pop i veiem que ja és tendre.
Traiem el pop de l’aigua i l’escorrem.
En una barbacoa, que pot ser de llenya o elèctrica, posem les potes senceres, una per persona. Hi posem una mica d’oli d’oliva per sobre.
Mentrestant, bullim unes patates senceres amb pell, de vint-i-cinc a trenta minuts. Les escorrem, les tallem per la meitat i les posem a la brasa uns minuts, per marcar-les.
Muntem el plat: posem una pota de pop sencera per persona i dues patates obertes. Ho amanim amb oli d’oliva, sal Maldon, pebre negre i pebre vermell. A sobre de les patates, hi posem all i julivert. I per sobre de tot, si agrada, hi tirem unes gotes de vinagre de Mòdena.