La revista especialitzada Politico ha elaborat una llista dels quaranta eurodiputats més destacats de l’Eurocambra. Entre ells es troba el representant del PDECat, Ramon Tremosa. En una breu descripció, Politico destaca que Tremosa és ‘la veu de la independència catalana al Parlament Europeu’ i assegura que té una ‘habilitat especial per als titulars’, així com un suport i una oposició ‘apassionada’ a les xarxes socials.

Recorden que Tremosa pertany al grup de l’Aliança dels Liberals i dels Demòcrates Europeus (ALDE) i que és membre de la comissió d’assumptes econòmics i monetaris i de la comissió dels papers de Panamà. Explica que el seu interès principal és el suport a la solució dels dos estats en el conflicte entre Israel i Palestina i aturar els nous assentaments dels colons jueus.

Com a ‘fet memorable’ destaquen la moció que va presentar el 2014 juntament amb l’eurodiputat Andreas Schwab per un possible desmembrament de Google en cas de continuar amb les pràctiques monopolístiques a Europa, un text que es va aprovar.

Alguns dels altres eurodiputats que ha destacat Politico són Marine Le Pen, de qui diuen que ‘està més a prop de mai d’aconseguir el seu objectiu de destruir la UE des de l’interior’, el nou president de l’Europarlament, Antonio Trajani, un ‘candidat a la futura presidència de la Comissió Europea’, o el líder del grup ALDE, Guy Verhofstadt, de qui asseguren que és el millor parlamentari, i Ska Keller, líder del grup dels Verds-Aliança Lliure Europea, que ha signat el manifest del Pacte Nacional pel Referèndum.

Ací podeu consultar la llista de Politico.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]