El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha demanat al seu equip negociador que contacti amb el PSOE, Izquierda Unida i Compromís per concertar una nova reunió dimecres vinent. Podem intenta reprendre d’aquesta ‘ amb un ‘programa progressista’ encapçalat per Pedro Sánchez.

La formació ho ha anunciat a través d’una nota de premsa i un missatge a Twitter del mateix Pablo Iglesias que diu: ‘He demanat al nostre equip negociador que reprengui els contactes amb PSOE, EU i Compromís per reobrir la mesa a quatre’, acompanyat de l’etiqueta #GobiernoAlaValenciana.

La iniciativa arriba després que Sánchez hagi manifestat la seva voluntat d’anar a les negociacions amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, per fer prevaldre el document de 200 mesures que les dues formacions ja van presentar abans de debat fallit d’investidura.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb