El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha demanat al seu equip negociador que contacti amb el PSOE, Izquierda Unida i Compromís per concertar una nova reunió dimecres vinent. Podem intenta reprendre d’aquesta ‘ amb un ‘programa progressista’ encapçalat per Pedro Sánchez.

La formació ho ha anunciat a través d’una nota de premsa i un missatge a Twitter del mateix Pablo Iglesias que diu: ‘He demanat al nostre equip negociador que reprengui els contactes amb PSOE, EU i Compromís per reobrir la mesa a quatre’, acompanyat de l’etiqueta #GobiernoAlaValenciana.

La iniciativa arriba després que Sánchez hagi manifestat la seva voluntat d’anar a les negociacions amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, per fer prevaldre el document de 200 mesures que les dues formacions ja van presentar abans de debat fallit d’investidura.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb