El tuitare Kasper Juul, conegut per la seva tasca de recopilació de vídeos i declaracions que deixen en evidència diversos polítics i activistes, especialment dels comuns, va anunciar dijous que tancava el seu compte a Twitter. En un any i mig, Kasper Juul ha aconseguit gairebé nou mil seguidors i demà donarà per acabada la seva etapa a la xarxa.

Ell mateix va explicar-ne els motius en una carta.

Kasper Juul denuncia que va desactivar el seu compte durant uns dies per a desconnectar. En tornar, però, diversos perfils havien intentat suplantar-lo. Argumenta que ha actuat des de l’anonimat per a mantenir la seva independència i per a evitar-se problemes laborals i l’autocensura, i assegura que mai ha estat a sou de cap partit polític. Així mateix, destaca el desgast que ha patit per la implicació de temps i per les amenaces de l’unionisme i de l’entorn més radicalitzat dels comuns.

Ell mateix va apuntar a una ‘guerrilla’ d’un partit polític. Posteriorment, citava el PDECat de Barcelona com l’autor d’aquesta ‘guerra bruta’.

El tuitaire ha estat un assot constant contra els partits constitucionalistes i els comuns. L’hemeroteca ha estat la seva única arma. Ara, plega a causa de la guerra bruta que ell mateix denuncia. Vegeu alguns dels vídeos que ha penjat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]