Featured Video Play Icon

Pepet i Marieta apleguen el bo i millor de la música en llengua catalana en un mateix videoclip que avui estrenen a VilaWeb. Txarango, els Catarres, Auxili, Smoking Souls, Xavi Sarrià i Animal són alguns dels més de 25 artistes que ballen al ritme de ‘Somriu’, el nou single de Pepet i Marieta inclòs en el nou disc La revolució dels somnis (Música Global). La banda de les terres de l’Ebre presentarà el nou àlbum el 24 de maig a la sala Apolo de Barcelona, en un concert carregat de col·laboradors i sorpreses escèniques.

Amb aquest nou videoclip, Pepet i Marieta volen palesar la bona salut de l’escena musical del país i ho fan de bracet amb molts companys de professió que hi ha en l’escena musical catalana. La banda ja ha començat a omplir l’agenda per a aquest estiu. De moment han confirmat l’assistència al Feslloch, el Mític Festival i el Festival Bioritme.

Escolteu el disc sencer ací:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]